Argeş. Un autobuz cu 14 călători s-a răsturnat, pentru a evita un biciclist

Data publicării:
5228810 20mediafax 20foto 20mihai 20dascalescu-45797

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Argeş, accidentul a avut loc pe drumul judeţean dintre localităţile Bradu şi Suseni, iar autobuzul efectua o cursă regulată între municipiul Piteşti şi comuna Rociu.

Din primele cercetări a reieşit că şoferul autovehiculului de transport persoane în care erau 14 călători l-a claxonat pe biciclistul care se deplasa pe marginea drumului pe partea dreaptă, iar acesta s-a speriat, a întors capul şi a intrat cu bicicleta spre axul drumului, în faţa maşinii, arată Mediafax.

„Ulterior, autobuzul s-a deplasat spre stânga, şoferul încercând, cel mai probabil, să evite impactul cu biciclistul, iar maşina cu călători a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat pe partea stângă. O femeie din autobuz a suferit un atac de panică şi a fost transportată cu Ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, agentul Mădălina Bălănescu.

Potrivit sursei citate, cercetările la faţa locului continuă pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc accidentul petrecut între localităţile Bradu şi Suseni.

Alţi câţiva pasageri au suferit leziuni superficiale şi au primit îngrijiri la faţa locului fără a necesita internarea în spital.

Poliţiştii au identificat victima, fiind vorba despre un bărbat de 63 de ani, din comuna argeşeană Bradu.

Circulaţia în zona accidentului pe Drumul Judeţean 659 Piteşti - Suseni - Slobozia s-a reluat după aproximativ o oră de blocaj, timp în care la faţa locului au intervenit poliţiştii, pompierii şi ambulanţele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri