Arma cu care s-a împușcat polițista din Gorj era lăsată pe masă. Filmul evenimentelor din seara fatidică

Data publicării:
politista

Apar noi informaţii în cazul poliţistei care şi-a împuşcat mama şi copilul după care s-a sinucis. Arma pe care a folosit-o, a soţului său, nu era depozitată în seif, ci era lăsată pe o masă. Asta spun surse din interiorul anchetei.

Potrivit unor informații Digi24, în seara zilei în care a avut loc tragedia, polițista ar fi avut acces foarte ușor la arma soțului deoarece acesta o lăsase pe masă.

Bărbatul se pregătea să intre in schimbul 3, însă soția i-a cerut să meargă la farmacie pentru a cumpăra medicamente pentru copil.

Când s-a întors și-a găsit întreaga familie ucisă.

Barbatul ar fi trebuit să depoziteze arma într-un loc special amenajat în apartamentul din Târgu Jiu și nu în casa de vacanță, din localitatea Bălești.

Acum agentul de poliție este cercetat pentru neglijență în serviciu.

Prinde tot mai mult contur varianta unei depresii în cazul poliţistei din Gorj care şi-a omorât mama şi bebeluşul şi apoi s-a sinucis. Unii dintre apropiaţii familiei spun că, după naştere, femeia era obsedată de faptul că băiatul ei s-ar putea îmbolnăvi. Până acum procurorii nu au indicii care să arate că faptele s-au petrecut altfel decât spune soţul poliţistei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri