Au apărut primele imagini cu scandalul dintr-un club din Timișoara în care a fost implicat fiul lui Sile Cămătaru

Data publicării:
FOTO. Opinia Timișoarei

Au apărut primele imagini cu scandalul dintr-un club din Timișoara, în urmă căruia un tânăr de 29 de ani ar fi fost înjunghiat de fiul lui Sile Cămătaru, Albert Florian Balint.

Scandalul s-a declanșat sâmbătă dimineață, la ora 4:00, când tânărul de 29 de ani, a vrut să intre în club. Mai multe persoane, între ele și șefa localului, care ar avea o relație cu fiului lui Sile Cămătaru, au încercat să-l împiedice, potrivit Opinia Timișoarei.

Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere se vede cum tânărul de 29 de ani a luat-o, la un moment dat, în brațe pe femeie și s-a prăbușit cu ea. Cei care o însoțeau au reacționat, iar tânărul a devenit agresiv și a lovit-o pe femeie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

A fost scos din club, iar acolo a intervenit fiul lui Sile Cămătaru care l-ar fi înjunghiat în piept, după care a dispărut.

Tânărul rănit, în vârstă de 29 de ani, s-a urcat într-un taxi și a plecat. Pe drum însă i s-a făcut rău și a cerut ajutor la 112. Un echipaj SMURD l-a preluat și l-a transportat la Spitalul Municipal pentru îngrijiri. După ce mediciii-au cusut rană, care a fost superficială, tânărul a decis să plece acasă.

Mai mulți polițiști au descins la localul cu pricina pentru a stabili cu precizie ce s-a întâmplat. Nu au reușit încă să-l găsească pe fiul lui Sile Cămătaru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri