Au apărut primii brazi în piețe și în magazinele online

Data publicării:
6297866-Mediafax Foto-Marius Dumbraveanu

Comercianţii şi-au deschis târgul de brazi chiar la intrarea într-un mare centru comercial. Au adus zeci de arbori din Danemarca. Chiar dacă preţurile sunt deocamdată mari, comercianţii de brazi spun că îşi găsesc cumpărători.

"Au început să se vândă. Mai puţin, dar începe să meargă. Majoritatea au început să caute în ghiveci şi cei mici până în doi metri.", spune Ionuț Staicu, comerciant.

În Piaţa Obor din Capitală doar doi comercianţi au adus deocamdată brazi pentru Crăciun. Cei interesaţi spun că vânzătorii nu prea lasă loc de negocieri şi ţin de preţuri.

Pentru cei care nu vor să mai bată drumul până în pieţe a apărut un nou tip de târg de brazi: cel online. Magazinele virtuale fac concurenţă celor reale şi oferă în plus şi transportul până la domiciliul clientului. Preţurile variază între 130 de lei pentru un brad de un metru şi 2.000 de lei pentru unul de trei metri şi jumătate. Unele magazine online le oferă clienţilor posibilitatea de a-şi alege bradul direct din pădure. Fiecare pom de Crăciun are o fotografie pe site. Brazii pot fi cumpăraţi şi în rate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri