AUSTERITATE PENTRU MEMBRII BIROURILOR ELECTORALE. Ce pot mânca de 10 lei pe zi

Data publicării:
1811meniuri-34051

Dacă fără mâncare mai poţi sta, fără apă nu. Aşadar, o sticlă de apă minerală sau plată - cel puţin doi lei. O cafea, fără pretenţii, de la automat, un leu. Rămân şapte lei pentru mâncare. Cea mai la îndemână soluţie este sandwich-ul. Tot de la automat.

Cu cei şapte lei, şi-ar permite unul singur. Dacă aleg să comande ceva de la un restaurant, trebuie neapărat să mai pună bani din propriul buzunar. Oricum, soluţii ieftine se găsesc. Există restaurante care se orientează repede în astfel de zile. Micşorează porţiile şi scad preţurile.

Digi24 a găsit următorul meniu de 10 lei: ciorbă de fasole şi ostropel de pui cu piure. O altă variantă ar fi o pizza mică, eventual vegetariană, sau o gustare rece, nu de la restaurant, ci cumpărată direct de la hipermarket. Brânză, muşchi afumat şi pâine şi gata cei 10 lei.

De reţinut, că membrii secţiilor de votare şi angajaţii Ministerului de Interne petrec în ziua alegerilor 24 de ore la muncă. Deşi suma de 10 lei pare mică, poate fi şi mai rău - în urmă cu patru ani, la alegerile din 2008, suma alocată pentru masa membrilor secţiilor de votare a fost de doar șapte lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri