Autobuz al MAI implicat într-un accident în Valu lui Traian. Nouă jandarmi au fost răniți

Data publicării:
ambulanta smurd interior

ACTUALIZARE 23.00.  Jandarmii mergeau spre casă. Mai aveau câţiva kilometri şi ajungeau la Contanţa, când s-a întâmplat accidentul - o maşină a întors brusc şi a lovit autobuzul. Din impact, autocarul s-a oprit într-o clădire.

Toţi pasagerii din autobuz - nouă jandarmi - au fost răniţi. La fel şi șoferul vinovat.

Nu este însă vorba despre răniți grav.

Persoanele rănite sunt „stabile hemodinamic si respirator, cu leziuni minore. Au fost preluate de SMURD și Ambulanță. Traumatisme cranio-cerebrale minore, fracturi, traumatisme toraco/abdominale”, spune Carla Ghenceaua, medic SMURD.

Accidentul a dus la un blocaj rutier. Traficul a fost restricţionat timp de o oră. 

ACTUALIZARE 17.33 Șapte persoane au fost rănite ușor, potrivit inspectorului Ionuț Dumbravă, de la centrul Infotrafic. Persoanele respective au fost transportate către unități spitalicești apropiate. Acesta a spus că nu este abilitat să dea amănunte despre autobuzul MAI implicat în accident.

Potrivit corespondentului Digi24, care a stat de vorbă cu medici de la ambulanță, cel puțin două-trei persoane au răni mai grave, cum ar fi traumatisme craniene.

----------------------

Potrivit corespondentului Digi24, la fața locului sunt șase ambulanțe și o mașină de descarcerare. Autocarul transporta circa 20 de pasageri, civili, de toate vârstele. Jumătate dintre aceștia au răni destul de grave.

Accidentul a fost provocat de un autoturism care a întors neregulamentar pe linia continuă. Autocarul a derapat și a intrat într-o clădire. În accident a fost implicat încă un autoturism. Cei doi șoferi ai autoturismelor sunt nevătămați, dar în rândul pasagerilor autocarului sunt mai multe victime. Corespondentul Digi24 a văzut o persoană cu un picior secționat.

Una dintre ușile autocarului a rămas blocată și era nevoie de descarcerare.

Traficul se desfășoară cu dificultate, pe o singură bandă și deja s-a format o coadă de mașini pe câțiva kilometri. Accidentul s-a produs pe un drum național care trece chiar prin centrul localității Valu lui Traian, situate în apropiere de municipiul Constanța.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri