Autocar cu 40 de pasageri, implicat într-un accident pe DN1. O persoană a murit

Data actualizării: Data publicării:
accident autocar dn1

Un autocar în care se aflau aproximativ 40 de pasageri a fost implicat, duminică dimineaţă, într-un accident pe Drumul Naţional 1, în judeţul Sibiu. O maşină scăpată de sub control a pătruns pe contrasens şi a lovit autocarul.

ACTUALIZARE.  Pasagera din autoturismul care a intrat, duminică, într-un autocar pe DN 1, în judeţul SIbiu, nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale medicilor şi a fost declarat decesul. O altă persoană a fost transportată la spital. Traficul în zona accidentului se desfăşoară alternativ.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, pasagera din autoturismul care a intrat într-un autocar pe DN 1 nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul. Femeia avea 46 de ani şi era din judeţul Gorj, scrie News.ro. 

De asemenea, a fost transportată la spital o persoană din autocar care a suferit răni, fără însă a mai fi nevoie de acordarea de îngrijiri medicale altor persoane din autocar. 


O femeie care se afla pe scaunul din dreapta al maşinii este încarcerată, iar echipaleje ISU încearcă acum să o salveze. O altă persoană aflată în autocar a fost rănită uşor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri