Autoritățile au întrerupt căutările băiețelului de doi ani, dispărut din comuna Ocna de Fier 

Data publicării:
curte biciclete copil

ACTUALIZARE 17.20. În zonă a început să plouă, însă localnicii şi voluntarii veniţi de la zeci de kilometri distanţă încă încearcă să-l găsească pe băieţel. Tatăl copilului a fost audiat timp de opt ore de poliţişti şi l-au supus unui test poligraf. 

________________________________________

60 de poliţişti şi jandarmi şi 20 de angajaţi ISU au luat în această dimineaţă la pas comuna Ocna de Fier pentru a-l găsi pe băieţelul de doi ani dispărut de acasă în urmă cu aproape 24 de ore.

Acum acolo se găsesc poliţişti de Frontieră, jandarmi, pompieri, localnici, pădurari, chiar şi de la Salvamont. Sunt folosite camere cu termoviziune, atât fixe cât şi mobile, şi doi câini de urmă, având în vedere că acea casă este situată la marginea pădurii”, a spus Ancuța Cărbunaru, reprezentant al IPJ Caraș-Severin.

Copilul a dispărut de acasă în jurul orei 16, iar de atunci nimeni nu l-a văzut.

Eu eram în casă, făceam mâncare,. M-am uitat așa, tot m-am uitat după el. Dintr-o dată am observat că nu se mai aude, nu îl mai văd. Când am vazut că nu este, am strigat după el, am văzut că nu este niciunde, am căutat pe aici, prin încăperi, m-am dus în sus, în jos, am văzut că nu este niciunde”, povestește mama copilului, Florentina Bobic.

Copilul mai are 3 fraţi, iar părinţii obişnuiau să-i lase singuri în curte să se joace. Nu şi-au făcut griji niciodată, mai ales în privinţa celui mic.

Nu ne-a ieșit niciodată de sub ochi. Tot timpul în curte, aici, în casă, cu frățiorii lui”, spune Marinel Bobic, tatăl copilului.

Acesta a anunţat la poliţie dispariţia copilului la ora 18.30. Până atunci, 200 de săteni l-au căutat în zadar mai bine de două ore. Prin zonă umblă lupii și oamenii se tem de ce e mai rău.

De la ora 4 am căutat, alertați de mamă. Noi am căutat pe lumină, toate dealurile împrejur și nu am găsit nimic”, spune un localnic, Mihael Nicu.

Imediat ce tatăl a anunţat dispariţia copilului la poliţie, căutările au fost extinse.

„Am fost solicitați să intervenim pentru căutarea unui copil de doi ani și două luni, au fost implicați, pe lângă pompieri, Poliţie, Poliţie de Frontieră, în mare parte aproximativ 200 de persoane”, a spus sublocotenentul Alin Guzu, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic".

Comuna Ocna de Fier este situată într-o zonă împădurită a judeţului Caraş Severin, în apropiere de oraşul Bocşa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri