Sari la conținut

Autostopiştii care au înjunghiat mortal un bărbat şi i-au rănit soţia ar avea între 16 şi 19 ani

Poliţiştii şi procurorii din Călăraşi audiază, vineri seară, doi tineri suspectaţi că sunt autostopiştii care au înjunghiat mortal un bărbat şi au rănit-o pe soţia acestuia. Anchetatorii nu oferă deocamdată prea multe informaţii, dar surse judiciare spun că cei doi urmează a fi reţinuţi.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Călăraşi, două persoane sunt audiate, vineri seară, în cazul crimei care s-a produs în 24 noiembrie.

Cei doi sunt suspectaţi a fi autostopiştii care au înjunghiat mortal un bărbat şi au rănit-o pe soţia acestuia.

Deocamdată, anchetatorii nu oferă prea multe informaţii despre caz, dar surse judiciare susţin că cei doi urmează a fi reţinuţi şi vor fi acuzaţi de omor deosebit de grav.

Aceleaşi surse precizează că este vorba despre doi tineri cu vârste cuprinse între 16 - 19 ani.

În 24 noiembrie, doi bărbaţi care fuseseră luaţi la "autostop" din oraşul Slobozia, într-o maşină în care se aflau doi soţi, i-au spus şoferului să oprească pe DN 3 A, în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu din judeţul Călăraşi.

Ulterior, bărbaţii l-au înjunghiat în gât cu un cuţit pe şofer, dar şi pe soţia acestuia. Femeia a supravieţuit şi a reuşit să sune la 112.

La faţa locului au ajuns echipaje SMURD, însă în cazul bărbatului nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat mort. Soţia acestuia a fost transportată la Spitalul Judeţean Călăraşi, fiind rănită uşor.

Ambele victime au fost găsite căzute în afara maşinii.

Zile întregi, poliţişti din mai multe judeţe au efectuat căutări şi filtre pentru prinderea autorilor.