Video&Foto Autostrada A1 București - Pitești a fost blocată pe sensul spre Capitală după un accident la care a intervenit un elicopter SMURD

Data publicării:
Untitled
Foto: ISU Giurgiu

Un accident a blocat în această dimineață circulația pe Autostrada A1 București - Pitești, pe sensul de mers către Capitală. Un bărbat de 58 de ani a fost preluat cu elicopterul, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat. Primește acum îngrijiri medicale în Capitală. Șoferița mașinii a refuzat să fie transportată la spital.

Purtător de cuvânt ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu: „La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și una din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță. În sprijin a fost solicitat și elicopterul SMURD. Pompierii au găsit autoturismul în afara părții carosabile, răsturnat parțial pe banda de urgență. Pasagerul era încarcerat, fiind necesară folosirea accesoriilor de descarcerare pentru a putea fi extras în siguranță. Bărbatul era conștient și cooperant, a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la un spital din Capitală”.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri