Avion lovit de fulger. Zbor cu probleme dinspre Madrid

Data publicării:
wizzair

Cursa Madrid - București era programată pentru vineri seara, la ora 21.10. Totuși, aeronava a plecat cu 18 ore întârziere din capitala Spaniei.

„Prima dată s-a amânat din jumătate în jumătate de oră. Anunțau pe ecranele de afișaj din aeroport. Și la ora 11 - 11.30 au spus că se anulează zborul, pentru că au o problemă tehnică la avion”, spune un pasager român din Spania.

Pasagerilor li s-a oferit cazare și promisiunea că sâmbătă dimineața la ora 10 vor pleca spre țară.

„Așteptând până în jur de 11 - 12, deja cei de-aici au chemat securitatea pentru că lumea era foarte iritată. Am așteptat la poartă până în jur de ora 11 și nu ni s-a spus nimic: plecăm sau nu plecăm, mai întârzie sau nu mai întârzie. Nimeni nu ne spunea nimic”, explică pasagerul.

Într-un final, a apărut echipajul avionului.

„Au spus că este o problemă... ceva o hărtie de semnat... că nu pot să zboare din cauza aeroportului, ceva de genul ăsta, n-am înțeles prea bine...”, detaliază clientul companiei aeriene.

Poziția companiei, comunicată Digi 24, este însă clară.

„Zborul de la București la Madrid a aterizat în condiții normale, după ce aeronava a fost lovită de fulger în apropiere de Madrid. Zborul de întoarcere este așteptat să plece din Madrid la ora locală 14:00, după ce echipa tehnică a autorizat aeronava pentru zbor”, se arată în comunicatul Wizz Air.

Aeronava a decolat spre țară în jurul orei 15.00, ora Spaniei, dar unii călători au refuzat să se mai urce în avion.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri