Avion TAROM, întors din drum

Data actualizării: Data publicării:
avion - fb tarom

Un avion TAROM a fost întors din drum din cauza unei defecțiuni tehnice. Aeronava a plecat la ora 9.15 minute de pe aeroportul Otopeni, dar echipajul a solicitat întoarcerea avionului din cauza unei probleme tehnice. Aeronava a revenit pe aeroportul din București la ora 9.50 de minute.

ACTUALIZARE: Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Henri COandă a explicat că decizia de a întoarce avionul a fost luată de pilot, din motive de siguranță. În aeronavă se aflau 117 pasageri și nu a fost nicio persoană rănită.

De asemenea, Valentin Iordache a precizat că astfel de incidente sunt tot mai dese, deoarece a crescut foarte mult traficul.  

„E o cursă ce trebuia să ajungă la Amsterdam, a revenit la 35 de minute şi a aterizat în siguranţă. Pasagerii sunt în terminal. Așteaptă decizia dacă se va repara aeronava sau vor zbura cu alt avion. Întoarceri pe aeroport se fac când apar dificultăţi tehnice sau altceva, se aterizează din motive de siguranţă. Dacă e ceva mai grav se cere aterizarea pe cel mai apropiat aeroport. Astfel de situații sunt dese în ultima vreme. Traficul a crescut mult - 10 milioane pasageri, 100.000 de aterizări şi decolări, e ceva frecvent şi pe alte aeroporturi din lume”, a spus purtătorul de cuvânt al Aeroportului Henri Coandă. 


 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri