Avocatul lui Şova, Tender şi Lambrino, împuşcat la vânătoare

Data actualizării: Data publicării:
elicopter smurd 112

Avocatul Veronel Rădulescu, cunoscut după ce i-a reprezentat în instanţă, în dosare de corupţie, pe Dan Şova, Ovidiu Tender şi Paul Lambrino, a fost împuşcat accidental la vânătoare. El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, de un echipaj SMURD.

elicopter smurd 112

Incidentul a avut loc în comuna Fălcoiu, judeţul Olt.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisar şef Claudia Radu, a declarat corespondentului News.ro că poliţiştii au fost sesizaţi. sâmbătă, că la o partidă de vânătoare un bărbat de 40 de ani, din Slatina, l-a împuşcat accidental cu o armă de vânătoare cu alice pe un alt bărbat participant la vânătoare, în vârstă de 56 de ani, din Bucureşti.

"Cei doi sunt membri vânători înscrişi cu autorizaţie colectivă de vânătoare şi au semnat instructajul efectuat. În cauză se fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi pentru încadrarea juridică a faptei", a declarat Claudia Radu, citată de News.ro.

După incident, avocatul bucureştean Veronel Rădulescu a fost transportat de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Craiova, cu o plagă împuşcată în umăr.

"Pacientul a fost adus în jurul orei 16.00 şi primit în camera de gardă. Era stabil hemodinamic şi conştient şi prezenta o plagă în umăr, provocată prin împuşcare. I s-au acordat îngrijirile medicale de urgenţă, urmând să rămână internat pentru investigaţii suplimentare", a declarat pentru News.ro Cristina Germăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

Avocatul Veronel Rădulescu este cunoscut după ce i-a reprezentat în instanţă, în dosare de corupţie, pe Dan Şova, pe Ovidiu Tender şi pe Paul Lambrino.

Rădulescu a declarat, pentru News.ro, că are zece alice în umăr, dar că se simte bine.

"Este adevărat, am avut un accident de vânătoare. Nu ştiu cum îl cheamă pe vânătorul care a tras. A fost o neglijenţă. Acum mă simt bine. Am vreo 10 alice în umăr, nu ştiu ce vor decide medicii, dacă le vor scoate sau nu”, a spus Veronel Rădulescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri