Băncile și Poșta vor fi închise de sărbători. Ce program au instituțiile statului

Data publicării:
2412posta-40306

Cele mai multe bănci vor fi închise pe 25 și 26 decembrie. Excepție fac sucursalele din incinta marilor centre comerciale, care vor avea program special. Astăzi, băncile vor lucra doar câteva ore cu clienții.

Nici administrațiile fiscale nu vor avea program în perioada 24-26 decembrie. Abia pe 27 decembrie vor relua activitatea, însă doar pentru două zile.

Cei care vor să trimită felicitări și cadouri rudelor și prietenilor prin intermediul Poștei o pot face doar astăzi și doar cei din orașe.

Programul trenurilor nu a fost modificat în această perioadă. CFR a anulat însă două trenuri de pe ruta Cluj-Napoca - Baia Mare.

În București, autobuzele, troleibuzele și tramvaiele circulă de Crăciun după programul de duminică, iar trenurile de metrou vor ajunge în stații la intervale cuprinse între patru și zece minute.

Bucureștenii care vor avea nevoie de asistență medicală vor putea apela la cele nouă spitale de urgență. Iar pentru cazuri speciale, la ambulanță, care va avea program normal de lucru în această perioadă.

Cât despre farmacii, majoritatea unităților vor avea program redus în ajunul Crăciunului, iar pe 25 decembrie vor fi închise. Însă, în fiecare sector vor fi deschise non-stop câteva farmacii.

Programul băncilor, de Crăciun

24 decembrie program redus 25 decembrie închis 26 decembrie închis, cu excepția unităților din centrele comerciale

Programul direcțiilor de finanțe publice, de Crăciun

24 decembrie închis 25 decembrie închis 26 decembrie închis

Programul Poștei, de Crăciun

24 decembrie deschis doar în orașe 25 decembrie închis 26 decembrie închis

Spitale deschise, de Crăciun

București

Floreasca, Universitar, Sf. Pantelimon, Sf. Ioan Bagdasar-Arseni Clinic de Urgențe Oftalmologice, de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu, Marie Curie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri