Bărbat arestat după ce a condus fără permis, a provocat un accident şi i-a ameninţat pe poliţişti

Data publicării:
masina de politie crop

Un bărbat din Vrancea a fost arestat pentru că nu a oprit la semnalul poliţiştilor, aceştia fiind nevoiţi să tragă focuri de armă pentru a-l opri. În momentul în care a fost prins de poliţişti, bărbatul i-a ameninţat şi a provocat scandal. Mai mult, nu avea nici permis de conducere.

Bărbatul de 45 de ani din localitatea vrânceană Câmpuri s-a urcat vineri la volanul unei autoutilitare, deşi nu avea permis de conducere. A lovit un autoturism, producându-i avarii, după care a fugit de la locul accidentului. Şoferul maşinii avariate a sunat la poliţie si a cerut ajutorul autorităţilor.

Ppoliţiştii au pornit în căutarea lui, identificându-l pe DN 2 L, pe raza comunei Soveja. Oamenii legii i-au făcut semn să oprească însă bărbatul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, relatează News.ro.

În cauză s-a făcut uz de armă pe raza comunei Câmpuri, în afara satului Gura Văii, pe un drum forestier, unde autoutilitara s-a răsturnat în pârâul Mirioara.

Poliţiştii i-au acordat bărbatului primul ajutor şi l-au transportat la Spitalul Panciu, acesta refuzând recoltarea mostrelor biologice de sânge.

Bărbatul are acum dosar penal pentru ultraj, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi tulburarea ordinii si liniştii publice. De asemenea, instanța a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri