Sari la conținut
News Alert

Bărbat arestat după ce şi-a violat mama. Acesta ieşise recent din penitenciar

Un bărbat de 49 de ani din localitatea gălăţeană Izvoarele, care şi-a violat mama, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, surse din rândul anchetatorilor afirmând că bărbatul ieşise de curând din închisoare unde a stat cinci ani şi patru luni din acelaşi motiv, scrie News.ro.

inchisoare detinut catuse shutterstock_550272769

Foto: Shutterstock

Poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că bunica sa, în vârstă de 75 ani, din localitatea Izvoarele, a fost violată. Oamenii legii s-au deplasat la locuinţa femeii pentru a efectua cercetări şi din declaraţiile acesteia a reieşit faptul că ar fi fost violată chiar de fiul său.  

La scurt timp, bărbatul de 49 ani a fost depistat pe raza localităţii, fiind  condus la sediul Secţiei 2 Poliţie Rurală, în vederea continuării cercetărilor.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi pentru a fi exeminată medico-legal, în timp ce bărbatul a fost
reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă. 

Ulterior, el a fost prezentat magistraţior care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Surse din rândul anchetatorilor spun că în trecut bărbatul a mai fost condamnat pentru că şi-a violat mama, iar după ce a stat cinci ani şi patru luni în închisoare el a fost eliberat în luna septembrie.

Pe aceeași temă