Bărbat căutat de autorităţile britanice pentru multiple crime, prins la Cluj

Data publicării:
politie FB

Un bărbat de 31 de ani căutat de autorităţuile britanice pentru o crimă comisă în 2015 şi dat în urmărire internaţională a fost prins sâmbătă la Cluj, având acte de identitate false.

politie FB
Bărbat căutat de autorităţile britanice pentru multiple crime, prins la Cluj

"La data de 23 martie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Serviciul Investigaţii Criminale, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au reuşit prinderea unui bărbat, căutat de autorităţile din Marea Britanie, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare", anunţă poliţia.

Este vorba despre un bărbat de 31 de ani, din Londra, căutat de autorităţile din Marea Britanie pentru multiple crime.

În jurul orei 16.00, acesta a fost depistat de către poliţiştii clujeni pe strada Regele Ferdinand, din Cluj-Napoca, având asupra lui acte de identitate false.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

În continuare, bărbatul va fi prezentat Parchetului Curţii de Apel Cluj, pentru luarea măsurilor ce se impun, în vederea confirmării mandatului european de arestare.

La acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri