Bărbat împins în fața tramvaiului. Martor: „Vatmanul nu a știut că a dat peste om”

Data publicării:
mort tramvai2

Ancheta poliţiştilor privind un accident mortal, petrecut în Capitală, ar putea scoate la iveală un caz de crimă. Un bărbat a murit azi, după ce a fost lovit de tramvai, iar Societatea de Transport Bucureşti susţine că omul a fost împins.

Poliţiştii au ridicat probe şi vor discuta cu martorii, ca să stabilească exact ce s-a întâmplat.

A alergat lumea după tramvai și cred că atunci l-a împins din greșeală pe linie și între... știu eu cum l-a prins, că eu l-am văzut jos, în fața tramvaiului. Nu a mai plecat tramvaiul și a coborât toată lumea. Am rămas șocată și acum nu pot pleca acasă... imaginea care mi-a rămas atunci, în fața tramvaiului...”, spune o femeie.

Eram în spatele tramvaiului, s-a auzit bum bum. M-am uitat un pic și am văzut că un om e căzut jos. Și am fugit prin tramvai, la vatman, i-am zis: oprește-te, mă. Ai dat peste un om. Vatmanul nu a știut că a dat peste om”, povestește un martor.

Accidentul a blocat aproape total zona 13 septembrie. Peste 20 de tramvaie au rămas blocate mai bine de o oră. care nu pot să înainteze. În plus, polițiștii de la brigada rutieră au blocat și o bună parte a șoselei.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri