Un bărbat din Galați a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost atacat de câini

Data actualizării: Data publicării:
shutterstock_682938694
Foto: Shutterstock

Un bărbat de 49 ani, paznic la o societate comercială din Tecuci, a ajuns, marți, în stare gravă la Spitalul Municipal din localitate, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Galați, după ce a fost atacat și mușcat de câini.

shutterstock_682938694
Foto: Shutterstock

"A fost adus la Spitalul din Tecuci un pacient, de 49 ani, din localitatea Cosmești, cu plăgi multiple, după ce a fost mușcat de niște câini la periferia municipiului. Victima prezintă plăgi multiple pe toată suprafața corpului și era în șoc hemoragic, traumatic și psihic când a ajuns la noi. A fost preluat cu un elicopter SMURD pentru a fi transferat la Spitalul Județean de Urgență din Galați", a declarat managerul Spitalului Tecuci, Claudiu Zara, citat de Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Galați, Gabriela Costin, polițiștii s-au sesizat în acest caz și au deschis o anchetă.

"Este vorba despre un bărbat care lucrează ca paznic la o societate comercială de la marginea orașului Tecuci, punctul de lucru fiind închis. El intrase la muncă la ora 8.00 și din primele cercetări reiese că a fost mușcat de patru câini ciobănești, fiind găsit de un coleg în jurul orei 10.00. Se cunoaște cine este proprietarul câinilor; acesta deține un teren în vecinătate", a declarat Costin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri