Bărbatul atacat de mistreț a murit

Data actualizării: Data publicării:
mistret

Un bărbat a murit după ce a fost atacat de un mistreţ în apropierea unei şcoli. S-a întâmplat în comuna Tigveni din Argeş. 

UPDATE Bărbatul din localitatea argeşeană Tigveni care luni a fost atacat de un mistreţ, în urma atacului fiindu-i sancţionată artera femurală, a fost declarat decedat, în condiţiile în care manevrele de resuscitare nu au avut rezultat întrucât pierduse foarte mult sânge.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că bărbatul atacat de mistreţ avea 40 de ani şi a fost declarat decedat. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, după ce colţii animalului i-au secţionat artera femurală. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure, bărbatul a fost atacat de un porc mistreţ în apropierea Şcolii Generale din satul Bârseşti comuna Tigveni.

Omul a suferit o plagă în zona piciorului, iar primele investigaţii arată că mistreţul a secţionat artera femurală, iar bărbatul a intrat în stop cardio-respirator.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri