Un bărbat a fost înjunghiat într-o stație RATB. Principalul suspect a fost prins

Data actualizării: Data publicării:
RATB

Un bărbat a ajuns la spital, sâmbătă, după ce a fost tăiat la o mână cu un cater de către un alt bărbat cu care se certase într-un autobuz al liniei 178 din Capitală, incidentul având loc la coborârea din mijlocul de transport, în staţie, potrivit News.ro.

Actualizare 21:45. Poliţiştii au identificat principalul suspect al acestui atac, în Sectorul 6 al Capitalei, în urma căruia o persoană a fost rănită şi transportată la spital, au anunţat reprezentanţii DGPMB. Potrivit sursei citate, bărbatul are 41 de ani şi este audiat la secţia 21 Poliţie.


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, printr-un apel la 112 a fost anunţat un conflict izbucnit între trei bărbaţi într-un autobuz şi care s-a încheiat într-o staţie din sectorul 6, după ce au coborât din mijlocul de transport.

Victima este pescar și la un moment dat l-ar fi atins din greșeală pe unul dintre bărbații din autobuz cu o unealtă de pescuit și atunci a început scandalul între cei doi.

La coborâre, unul din cei trei l-a lovit peste mână cu un cater pe cel cu care se certase în autobuz. Victima a primit îngrijiri la faţa locului, ulterior fiind transportată la spital.

La acest moment, ceilalţi doi bărbaţi implicaţi în conflict sunt căutaţi pe baza elementelor furnizate de persoanele care au observat incidentul, iar cercetările în acest caz sunt continuate de Secţia 21 Poliţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri