Bărbat rănit grav după ce a intrat cu maşina într-o camionetă. El a fost preluat de un elicopter SMURD

Data actualizării: Data publicării:
masini tamponate pe drum
Bărbat rănit grav după ce a intrat cu maşina într-o autoutilitară.

Un bărbat de 71 de ani a fost grav rănit, vineri seară, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a ciocnit cu o autoutilitară, pe DN 1C, în judeţul Cluj. Victima a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la spital.

Accidentul s-a produs pe DN 1C, în afara localităţii Livada, judeţul Cluj, fiind implicate un autoturism şi o autoutilitară.

„Din cercetările preliminare s-a constatat că autoturismul condus de un bărbat de 71 de ani, în direcţia municipiului Gherla, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară la volanul careia se afla un bărbat de 46 de ani”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

La accident au intervenit pompierii de la Detaşamentul Dej, cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi una SAJ. În sprijin a fost trimis şi elicopterul SMURD de la Jibou.

Salvatorii l-au descarcerat pe şoferul autoturismului, acesta fiind predat echipajului de la Ambulanţă, inconştient. Ulterior, bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la spital, potrivit News.ro.

Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri