Bărbat rătăcit vineri în Munţii Buzăului, găsit de jandarmi sâmbătă. Care a fost norocul omului peste noapte

Data publicării:
jandarm fb

Un bărbat de 47 de ani, din Nehoiu, aflat la cules de ghebe alături de alte patru persoane, s-a rătăcit vineri seara în pădurea din zona Gura Teghii, fiind găsit sâmbătă dimineaţa de jandarmii din cadrul IJJ Buzău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Buzău, Georgiana Nazîru, în cursul zilei de vineri, în jurul orei 19,00, prin intermediul 112, s-a sesizat că un bărbat s-a rătăcit în pădurea din zona Gura Teghii.

„La nivelul inspectoratului s-a luat măsura alertării şi trimiterii în zonă a unui echipaj de jandarmi montani, din cadrul Postului de Jandarmi Montan Nehoiu, sprijinit de efective de pompieri, poliţie şi voluntari din cadrul grupului care a semnalat dispariţia. Pe timpul nopţii, acţiunile de căutare au fost îngreunate pe fondul vremii nefavorabile şi a terenului accidentat”, a precizat ea.

La primele ore ale dimineţii de sâmbătă, căutările au fost continuate de jandarmi împreună cu pompieri, voluntari şi un pădurar. După câteva ore, bărbatul a fost găsit de jandarmii montani în zona împădurită de lângă localitatea Gura Teghii, aflându-se într-o stare bună de sănătate, neavând nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul a afirmat că a stat pe timpul nopţii la un adăpost al unei exploatări forestiere.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri