Bărbat spulberat de mașină în Teleorman. Este a șasea persoană din județ care moare în accidente rutiere, în ultimele două zile

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta-112-dsu (2)

Județul Teleorman a înregistrat în ultimele două zile șase persoane decedate în accidente rutiere. Azi noapte, un bărbat de 43 de ani a fost spulberat de o mașină în timă ce mergea pe un drum din Poroschia. Bărbatul a murit pe loc.

Poliția Teleorman a anunțat că accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 51, pe raza localității Poroschia.

Din primele cercetări, un șofer în vârstă de 23 de ani din comuna Izvoarele, în timp ce conducea mașina pe raza comunei Poroschia, ar fi acroșat un pieton, bărbat în vârstă de 43 de ani din orașul Alexandria, care mergea pe carosabil.

În urma impactului, victima a murit pe loc.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând faptul că, la momentul producerii evenimentui rutier, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, relatează Mediafax.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Sâmbătă, două accidente rutiere grave au avut loc în Teleorman, în urma căruia au murit cinci persoane. 

Două persoane au murit în primul accident, care a avut loc dimineață, pe DN6, la Roșiori de Vede. „Se pare că șoferul ar fi pătruns pe contrasens din cauza altor preocupări în timpul mersului”, au transmis polițiștii.

După amiază, tot pe DN6, în zona localității Văceni, un șofer a ieșit din coloană și a încercat să depășească, provocând un accident în care au fost implicate două mașini și o autoutilitară. În urma impactului, trei persoane au murit.

În urma accidentelor de sâmbătă, alte două persoane au fost grav rănite.

(Editor: George Costiță)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri