Bărbat suspectat că a abuzat sexual o minoră de 13 ani, arestat pe aeroportul Otopeni când revenea în țară

Data publicării:
barbat cu catuse la maini
Doi tineri au furat o bucată dintr-o conductă de țiței și au poluat un râu întreg. Foto: GettyImages

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Laza, suspectat că în luna ianuarie a abuzat sexual o minoră în vârstă de 13 ani, a fost arestat preventiv.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul a fost prins în Aeroportul Otopeni când se întorcea din străinătate.

„La data de 31 ianuarie 2023, Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată, de către DGASPC Vaslui, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 13 ani, ar fi fost victima unui abuz sexual, fiind indicat şi un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 42 de ani. Bărbatul din comuna Laza, judeţul Vaslui, a fost depistat în aeroportul Otopeni, pe sensul de intrare în ţară, revenind din străinătate. Minora beneficiază de o măsură de protecţie dispusă de către DGASPC Vaslui”, precizează reprezentanţii IPJ Vaslui, potrivit Agerpres.

Suspectul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în formă continuată.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri