Bărbatul care a evadat din spitalul de psihiatrie, găsit mort

Data actualizării: Data publicării:
spital

Bărbatul care a evadat, marţi, din secţia de la Ojasca a Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, unde ispăşea o măsură privativă de libertate după ce şi-a omorât mama, a fost găsit mort, vineri dimineaţă, într-o pădure din judeţul Buzău, scrie News.ro.

spital

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Mihai Drăghiciu, bărbatul a fost găsit mort de forţele de ordine într-o pădure din localitatea Mierea.

Cel mai probabil bărbatul ar fi murit din cauza frigului.

Zona în care a fost găsit acesta se află la câţiva kilometri de secţia Ojasca a Spitalului de Psihiatrie Săpoca.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, era internat în secţia Ojasca a Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca din anul 2008, după ce şi-a omorât mama.

Bărbatul a dispărut din spitalul în care îşi ispăşea pedeapsa marţi, Poliţia făcând publice semnalmentele acestuia şi dându-l în urmărire naţională.

Marian Trandaf şi-a omorât mama în anul 2007 crăpându-i capul în somn şi tăindu-i apoi gâtul cu un ciocan. La momentul respectiv, în faţa anchetatorilor, Trandaf a declarat că a plănuit totul din timp, dar şi că vrea să fie asasin în serie.

Totodată, el a spus, după comiterea faptei, că a auzit voci care i-au spus să-şi omoare mama, iar după ce a lovit-o pe femeie în cap, crăpându-i craniul şi tăindu-i gâtul, a aşezat uneltele pline de sânge pe un prosop, aşteptând ca vocile să-i spună pe cine să mai ucidă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri