Sari la conținut

Bărbatul care a lovit patru mașini în timp ce își bătea soția are un nou dosar penal

Încă un dosar penal pentru şoferul care a provocat accidentul rutier de pe Bulevardul Dacia, de la începutul lunii februarie.

Dragoş Bârligea este anchetat acum şi pentru deţinere de droguri, după ce fusese pus sub acuzare pentru tentativă de omor şi consum de droguri. Bărbatul a fost audiat azi timp de patru ore de procurorii DIICOT.

Cu puţin timp înainte de accident, în maşină a avut loc un scandal în el şi soţie, pe care a şi lovit-o, înainte să intre în patru autoturisme oprite la semafor.

Soţia le-a spus poliţiştilor că accidentul a fost intenţionat, pentru a o ucide.

„Am ieșit din casă, toate bune și frumoase, în momentul în care a pornit mașina mi-a văzut deasupra în geantă un ruj și s-a panicat, a zis că i-am pus filaj... te omor! Atunci a început episodul. Mi-a spus că mă omoară și că în ziua aia voi muri. A zis: vei muri azi sau murim amândoi”, a povestit Georgiana Carmen Bârligea.

Şoferul a negat, dar a recunoscut în faţa anchetatorilor că este consumator de droguri.

Întrebat de jurnalişti dacă consumase droguri înainte de producerea accidentului, bărbatul a confirmat: „Da, eram drogaţi şi eu, şi ea”.

El a mai spus că drogurile i-au dat „starea de tensiune şi agitaţie”, dar că nu intenţiona să omoare pe nimeni: „N-am avut intenție”.

De asemenea, el a spus că mergea cu viteză pentru că așa îi plăcea soției.

Judecătorii au decis să emită un ordin de restricţie şi îl cercetează în continuare în stare de arest preventiv.

Citiți și: 

Scene de groază pe bulevardul Dacia. „S-au bătut pe asfalt, tăvălindu-se şi urlând: te omor”
Psihiatru: Cum recunoaștem o persoană care a consumat cocaină
 
 
Pe aceeași temă