Bărbatul care a omorât 4 pacienţi la Săpoca era internat într-un salon cu supraveghere normală

Data actualizării: Data publicării:
sapoca

Bărbatul de 38 de ani care a omorât patru pacienți și a rănit alți nouă la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din Buzău era internat într-un salon cu supraveghere normală. Nimic nu prevestea astfel de probleme, susține conducerea spitalului, potrivit Mediafax.

Directorul Spitalului Săpoca din Buzău, Viorica Mihalașcu, susține că bărbatul care a omorât patru pacienți și a rănit alți nouă era internat într-un salon cu supraveghere normală.

„Era internat într-un salon cu supraveghere normală, nu cu supraveghere sporită, întrucât simptomele pe care le prezenta nu prevesteau astfel de probleme”, a spus directorul Spitalului Săpoca din Buzău, Viorica Mihalașcu, la Antena 3.

Bărbatul de 38 de ani și-a atacat cu un stativ pentru perfuzii colegii de salon și pe cei dintr-un salon învecinat. Trei pacienți au murit în unitatea medicală, a patra victimă a decedat după ce a fost dusă la urgențe. Răniții au traumatisme craniene.

Bărbatul fusese internat joi, cu sevraj etilic, pe fondul unei dependențe de alcool. 

Potrivit unor surse din cadrul Poliției, atacatorul s-a luptat cu polițiștii până a fost imobilizat. Aceștia veniseră întâmplător la spitalul din Săpoca, pentru a aduce un scandalagiu.  Polițiștii care au intervenit l-au prins pe atacator la poartă, cu stativul de perfuzii în mână, și a existat o luptă cu forțele de ordine până când a fost imobilizat.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri