AUDIAT. Bărbatul care şi-a bătut crunt copiii de 2 şi 5 ani a vrut să se răzbune pe soţia lui

Data actualizării: Data publicării:
copil teama violenta shutterstock_692367886
FOTO: Shutterstock

Bărbatul din Galaţi, care s-a filmat în timp ce şi-a bătut copiii de 2 şi 5 ani, este audiat la această oră de poliţiştii din Tecuci. Acesta ar fi făcut gestul din răzbunare. Era supărat pe soţia sa, care a plecat la muncă în străinătate și i-a trimis acesteia filmarea. Un vecin a sunat, în miez de noapte la 112, iar autorităţile i-au luat pe micuţi de lângă părintele violent. Acesta are acum interdicţie de a se apropia la mai puţin de 100 de metri de copii.

Imaginile cumplite au fost filmate chiar de tatăl copiilor. Se pare că bărbatul în vârstă de 41 de ani a avut în minte un plan bolnav - şi-a chinuit băieţelul de 2 ani şi fetiţa de 5 ca să îi trimită apoi filmarea soţiei, care munceşte în Anglia. Când a văzut de ce e în stare tatăl micuţilor, femeia a anunţat autorităţile din România.

Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi: „Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizorie pentru o durată de cinci zile prin care care i-au interzis bărbatului să se apropie mai mult de 100 de metri de copii şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie”.

Ciprian Groza, director executiv al DGASP Galaţi: „Monitorizăm cazul pentru că e vorba de un părinte violent”.

Familia individului, dar şi primarul din comuna unde trăieşte familia îi iau apărarea.

Reporter: De obicei cum se comportă cu copii?

Mihai Popa, tatăl agresorului: Frumos, frumos, îi iubeşte.

Ionel Boghiu, primarul din Nicoreşti: „A avut o convorbire telefonică cu soţia, care l-a tot amăgit c-o să vină, şi când a văzut că n-o să vină, s-a gândit să facă lucrul ăsta”.

Vecinii bărbatului care s-a filmat în timp ce îşi bătea şi îşi ameninţa copiii cu moartea spun că acesta a mai avut episoade violente, dar nu se aşteptau să se ajungă la aşa ceva.

Totuşi, autorităţile au decis să lase copiii în grija rudelor din partea tatălui.

Cumnatul agresorului: „Am înţeles că i-au luat copii şi i-au adus la dumneavoastră. Da, copii sunt aici”.

Mama lor le-a transmis autorităţilor că va reveni în ţară, dar nu a spus şi dacă va avea ea grijă de acum încolo de cei doi copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri