Băsescu: „După ce a dat al 8.793-lea avertisment, Antonescu a adormit. Efort mare”

Data publicării:
2611basescu 20intrebari-35417

Nu m-am întâlnit cu Victor Ponta după acest Consiliu. El e ocupat cu campania, eu cu România, fiecare cu ale lui”, a spus președintele, aruncând săgeți către cei din din USL: „În campanie nu îi duce capul să spună ce vor să facă ei cu țara, așa că o țin într-un atac continuu la adresa lui Traian Băsescu, pe români îi pot păcăli, nu și pe mine”.

Președintele a mai spus că nu se pot numi guverne pe povești și că responsabilitatea numirii unui prim-ministru este majoră și că o va exercita cu responsabilitatea la care îl obligă funcția și Constituția.

O să vreau să știu ce obiective are și cum le realizează. Nu poți să numești un premier care nu are soluții pentru țară. Primul ministru care va veni va prelua o țară care încă este stabilizată macroeconomic”, a precizat Traian Băsescu.

Președintele l-a ironizat și pe liderul USL, Crin Antonescu, care a spus că dacă Traian Băsescu nu va accepta propunerea Alianței pentru postul de prim-ministru, vor demara o nouă procedură de suspendare.

Domnul Antonescu a dat al 8.793-lea avertisment, după care a căzut pe spate și a adormit. Efort mare...”, a afirmat Traian Băsescu.

Momentul la care s-a referit Traian Băsescu s-a petrecut la Iași, unde Crin Antonescu a fost, sâmbătă, împreună cu Victor Ponta, la inaugurarea unui tronson din şoseaua de centură.

Antonescu a aţipit în timp ce colegul său de alianţă susţinea un discurs.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri