Bătaie între elevii de la Colegiul "Dimitrie Leonida". Patru dintre ei au fost arestați preventiv

Data publicării:
Politist-2

În urma audierilor, patru dintre elevii bătăuşi au fost reţinuţi şi, apoi, arestați preventiv pentru 29 de zile.

Alţi cinci dintre tinerii implicaţi în scandal vor fi cercetaţi în libertate.

Scandalul a izbucnit între mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, toţi elevi la Liceul Leonida. Polițiștii au găsit la faţa locului obiecte contondente, cuţite, baston telescopic şi o sabie.

Un apel anonim la 112 şi intervenţia promtă a poliţiştilor a limitat numărul victimelor. Chiar şi aşa, patru dintre elevi au ajuns la spital.

Este vorba de patru tineri cu vârste cuprinse între 17 si 20 de ani. S-au prezentat toți cu plăgi taiate superficiale la nivelul capului, la nivelul toracelui sau la nivelul brațelor sau al mâinilor”, a precizat Fiorella Mitoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Pantelimon. 

Mama unuia dintre elevii implicaţi în scandal spune că nu este pentru prima dată când fiul ei este atacat în drum spre şocală.

„A avut o altercaţie într-o zi cu un băiat care, pur şi simplu, l-a luat la bătaie”, a povestit mama băiatului.

Cei nouă elevi sunt cercetaţi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi port de armă albă. În şcolile din Bucureşti s-au produs 175 de incidente violente, în cele 5 săptămâni de la începutul anului şcolar, cu 28 mai multe decât în tot anul trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri