Bătrân surprins de un incendiu de vegetaţie uscată, găsit întâmplător de pompieri în apropiere de zona arsă

Data publicării:
Pompieri care intervin la un incendiu de vegetație uscată.
Bătrân surprins de un incendiu de vegetaţie uscată, găsit întâmplător de pompieri în apropiere de zona arsă.

Un bărbat în vârstă de 77 de ani din localitatea Gostinari, Giurgiu, a suferit arsuri la mâini, picioare şi torace după ce a fost surprins de un incendiu de vegetaţie uscată care a cuprins aproximativ trei hectare de teren, el fiind găsit întâmplător de pompieri, căzut în jar, în operaţiunea de recunoaştere a zonei.

În această seară ISU Giurgiu a fost anunţat prin 112 de un localnic din comuna Gostinari, judeţul Giurgiu, că în localitate a izbucnit un incendiu pe un câmp. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Colibaşi cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. După ce au reuşit să localizeze incendiul şi erau în recunoaştere în zonă, în lăstărişul din apropierea terenului unde se manifestase incendiul, pompierii au găsit un bărbat în vârstă de 77 de ani căzut în jar, conştient, dar cu arsuri la membrele superioare, membrele inferioare şi torace, care fusese surprins de incendiul de vegetaţie uscată”, se arată într-un comunicat de presă emis vineri de ISU Giurgiu, potrivit Agerpres.

La faţa locului a fost solicitat un echipaj al SAJ Giurgiu, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

În urma cercetărilor la faţa locului a reieşit faptul că focul în spaţii deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri