Bătrâni loviţi pe trecerea de pietoni. Şoferul, fugit de la locul accidentului, s-a predat

Data actualizării: Data publicării:
accident galati

Doi bătrâni din Galaţi, soţ şi soţie, au fost loviţi pe trecerea de pietoni de un şofer care a fugit de la locul accidentului. Nici măcar nu s-a oprit să vadă dacă oamenii mai sunt în viaţă. Cei doi soţi au fost duşi de urgenţă la spital cu multiple fracturi, iar acum poliţiştii îl caută pe şoferul fugar.

ACTUALIZARE 09:20 - Un bărbat bănuit de producerea accidentului soldat cu rănirea a două persoane pe trecerea de pietoni s-a predat în cursul zilei de joi. Este vorba despre un bărbat de 62 care nu avea permis, iar din cercetări există indicii că el a produs accidentul. Acesta a fost reţinut şi este cercetat pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.


Cei doi soţi se aflau pe trecerea de pietoni şi se îndreptau spre staţia de tramvai în momentul care au fost acroşaţi în plin de o maşină. Şoferul a abandonat autoturismul şi a fugit.

„Erau doi bătrânei întinşi pe jos, bătrânul era mai tare, agravat. (Reporter: Aţi văzut şoferul?) Nu, nu l-am văzut”, a declarat un martor ocular.

Cele două victime, de 69 şi de 75 de ani, au suferit fracturi la coaste, la picioare şi lovituri cap. Au fost duşi la spital, iar acum sunt în stare stabilă. Poliţiştii îl caută pe şoferul fugar.

„În urma accidentulului s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a declarat Iulian Matei, inspector principal Poliţia Rutieră Galaţi.

Poliţiştii au şi indicii pe urma cărora şi-au pornit vânătoarea: maşina avea volan pe dreapta şi este înmatriculată în Galaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri