Video Beat și fără permis. Urmărit de poliţie, un bărbat s-a ascuns în curtea unor ialomiţeni agresivi. "Ce stai cu pistolul în mână?"

Data actualizării: Data publicării:
politie ialomita
Captura Facebook

Mai mulți polițiști au intervenit luni seara la un scandal din Bărbulești, în Ialomița, după ce un bărbat care fugea de polițiști s-a ascuns într-o curte din localitate. Cei în curtea cărora a fugit șoferul beat au devenit violenți cu forțele de ordine.

Polițistii din Jilavele au vrut să oprească, în timpul unui filtru rutier, o mașină care mergea pe DN1D, din Urziceni către Bărbulești, anunță Poliția Ialomița.

Șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, a mărit viteza și a încercat să fugă, însă a fost prins de polițiști în comuna Bărbulești.

În urma verificărilor a reieșit ca bărbatul în vârstă de 38 de ani este din localitatea Bărcănești și nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, testarea cu aparatul Drager a indicat o alcoolemie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliției Urziceni, unde i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând să fie reținut.

De asemenea atât bărbatul, cât și o femeie care se afla în autoturism au primit o amendă totală de 20.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare.

Potrivit imaginilor publicate de Sindicatul Europol, șoferul s-au refugiat în curtea unor romi, iar aceștia au devenit violenți cu forțele de ordine, cerându-le să lase pistolul din mână. „Ați venit aici să faceți legea?”, se aude în înregistrare, după care o persoană ia la rost un polițist: „Ce stai cu pistolul în mână?”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri