Bebeluș de 6 luni mort într-un accident rutier în Mureș. Copilul nu era securizat în scaun special și mașina s-a răsturnat

Data publicării:
accident mures bebelus mort
Un bebeluș a murit într-un accident rutier petrecut în Chibed, județul Mureș Foto: captură video Digi24

Un bebeluș de numai 6 luni a murit, duminică, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat pe DN 13A, în localitatea Chibed, din județul Mureș, chiar în apropierea peretelui unei case. Alte trei persoane au fost rănite și transportate la UPU Târgu Mureș.

Potrivit ISU Mureș, în accidentul din localitatea Chibed a fost implicată o mașină în care erau patru persoane, între care un bebeluș de 6 luni. Echipajele medicale ajunse la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru copil și au constatat decesul. Cel mai probabil, copilul nu era într-un scaun special și efectiv a zburat afară din autoturism, fiind găsit în afara mașinii, a declarat la Digi24 Dan Petru Daniel, purtător de cuvânt al ISU Mureș.

Celelalte trei victime, doi bărbați de 18, respectiv 20 de ani și o fată de 16 ani, au fost preluate și transportate la UPU SMURD Târgu Mureș. Ele au răni de cod galben și cod roșu.

Echipajele de poliție fac cercetări la fața locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier. Din câte se pare, șoferul a pierdut controlul asupra volanului și mașina a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

Circulația rutieră a fost blocată pe DN 13A, în zona producerii accidentului.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri