Bilanțul victimelor din Colectiv a ajuns la 57 de morți

Data publicării:
colectiv

Medicii de la spitalul de Arsuri au constatat decesul celei de 57-a victime din Colectiv în urmă cu câteva minute. Este vorba despre o tânără transferată ieri de la Spitalul Sfântul Ioan la Spitalul de Arsuri. Ea era de la început în stare gravă de aproape trei săptămâni, încă de la producerea tragediei.

În continuare sunt 45 de răniți în spitalele din București, dintre care 13 se află în stare gravă, iar opt în stare critică. Despre cei din urmă, medicii spun că starea lor poate oscila de la oră la oră.

În spitalele din străinătate sunt internați 30 de pacienți în stare stabilă.

De altfel, în cazul răniților care au fost transferați în străinătate și au decedat acolo, au fost repatriate cinci trupuri neînsuflețite, urmând ca joi și vineri să fie aduse în țară alte trei, potrivit MAE. Joi ajunge în țară sicriul cu trupul neînsuflețit al unui tânăr decedat în Marea Britanie, iar în cursul zilei de vineri alți doi care au murit în Marea Britanie și Germania.


Din respect față de familiile victimelor și conform prevederilor legale referitoare la respectarea vieții private nu vor fi comunicate public detalii cu privire la identitatea victimelor sau coordonate privind transportul trupurilor neînsuflețite, a subliniat MAE.

Aproape 50.000 de euro pentru victimele #Colectiv din concertele caritabile

Flori pentru medicii care îi îngrijesc pe răniții din clubul Colectiv

#Colectiv. Noul ministru al Sănătății, în vizită la spitalele unde sunt internați cei răniți în incendiu

#Colectiv | Medicii cer investiţii în sănătate

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri