Bogdan Socol și-a lansat cartea „Jurnalul unui iubitor de fotbal”

Data publicării:
bogdan socol cropuit

 „Ideea scrierii cărţii mi-a venit după ce am citit jurnalul de călătorie al unui comentator englez pe durata unui sezon. Am vrut să povestesc peripeţiile prin care poate trece un comentator în preajma meciurilor la care este trimis: de la pierderea avionului la aventuri precum în filmele cu James Bond şi cum pierderea unui rucsac poate influenţa comentariul unei finale de Champions League. În plus, este şi un mic ghid de călătorie din locurile pe care le-am vizitat în deplasările mele, dar conţine şi unele poveşti apărute iniţial pe blogul meu de pe site-ul www.digisport.ro şi dezvoltate pe larg în carte”, îşi descrie pe scurt Bogdan cartea.

Încă din copilărie Bogdan Socol a ştiut ce vrea să se facă atunci când va fi mare:comentator sportiv. Vinovate pentru pasiunea lui sunt... „comentariile lui Cristian Ţopescu împletite cu turneul final de vis al naţionalei României m-au făcut să vreau un singur lucru: să ajung şi eu comentator şi să pot trăi pe viu meciuri de neuitat. Așa am absolvit Școala Superioară de Jurnalistică în 2003, an în care mi-am realizat şi un prim vis: acela de a comenta un meci de fotbal în direct. Se întâmpla la TV Sport, actualul sport.ro. Partida, Arsenal – Everton 2-0. De atunci până în prezent am adunat peste 1900 de meciuri comentate, fie din studio, fie de pe stadion. Printre ele, două finale de Champions League, câteva dintre cele mai aşteptate derby-uri din Europa, Barcelona – Real Madrid, AC Milan – Inter sau Arsenal – Manchester United, precum şi Clasicul României, Steaua – Dinamo.”

De astăzi, cartea „Jurnalul unui iubitor de fotbal” poate fi găsită în librării.

Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axează pe transmisiuni live, ştiri şi emisiuni ce reflectă o analiză obiectivă a performanţelor sportive. Cele patru canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 şi în grilele lor se regăsesc transmisiunile în direct şi în exclusivitate ale celor mai importante campionate din sportul românesc, european, dar şi din cel mondial. Din februarie Digi Sport difuzează toate partidele din Liga 1 şi Cupa Ligii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri