Brad de Crăciun pentru victimele din #Colectiv. „Vă mulţumim că ne-aţi făcut mai buni”

Data publicării:
brad colectiv

Vă mulţumim că ne-aţi făcut mai buni”. Este unul din mesajele care ţin locul globurilor de Crăciun. În jurul bradului Colectiv s-au strâns prieteni, rude, cunoscuţi. Au vrut să fie, ca în fiecare an, împreună cu cei dragi.

„Să petrecem un ultim Crăciun împreună. Încă sunt cu noi. Am vrut să le facem un copăcel al lor, cu pozele lor, lumânări. Nu trebuie să îi uităm”, spune Eugen Iancu, tatăl unei victime.

63 de candele, câte una pentru fiecare tânăr care a dispărut după noaptea din club, ţin locul instalaţiilor din pomul de Crăciun. Printre cei sosiţi la Colectiv sunt şi fraţii Şerban. Este primul drum pe care îl fac după externarea din spitalul Grigore Alexandrescu, în această dimineaţă.

Ne-a unit mai mult. Așa suntem noi, ca o familie, iar chestiile astea nu ne destramă, ne unesc mai tare”, spune Alex Șerban.

Ne-am dorit să fim aici. De aici am plecat acum două luni și tot aici trebuia să ne întoarcem”, spune mama unei victime.

Și s-au întors. Alături le-au fost prieteni care au scăpat cu răni uşoare în noaptea de 30 octombrie. Printre ei este şi Alex. Are o singură dorinţă de Crăciun: o lume mult mai bună după tragedia Colectiv.

Lumea e atât de mică și trebuie să preţuieşti absolut totul”, spune Alex.

„Oamenii trebuie să fie împreună. Se înțeleg unii pe alții”, spune și Ana Rădulescu, asistent social.

Mesaje de încurajare au venit şi de la oameni care nu au avut cunoscuţi în acea noapte printre tinerii din Colectiv. Acum, însă îi ştiu pe toţi.

Vă port în suflet în firecare zi. Ne-ați schimbat, ne-ați făcut mai buni. Suntem mai săraci fără voi” - sunt mesaje transmise de zeci de persoane și care au ajuns la părinții victimelor din Colectiv. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri