BRAŞOV. O femeie a fost mutilată după ce un bărbat i-a aruncat în faţă o substanţă chimică

Data publicării:
salvare-ambulanta-jpg1

La ora 7.00 dimineaţă femeia tocmai cobora scările, în drum spre serviciu. La etajul unu al blocului o aştepta însă un bărbat, care i-a aruncat în cu o substanţă chimică. Apoi, agresorul a dispărut. 

Nedându-şi seama ce s-a întâmplat, femeia şi-a continuat drumul către locul de muncă. S-a oprit însă după câteva minute, pentru că a simţit dureri pe faţă, şi a sunat la ambulanţă. Victima a fost dusă la Spitalul Judeţean Braşov.

„Pacienta a fost adusă conştientă, cu arsuri de gradul III şi IV la nivelul feţei, la nivelul jumătăţii superioare a toracelui, arsuri provocate de o substanţă chimică coroziva, posbil acid. Urmează să vedem cum va evolua şi în cele din urma probabil se va ajunge la transplant”, a declarat Ioana Chitea, purtător de cuvânt al UPU Braşov.

Surse din cadrul poliţiei spun că este vorba despre o răzbunare. Femeia este în plin proces cu fostul său partener, pe care îl acuză de viol. Anchetatorii nu exclud ipoteza ca bărbatul să fi trimis un apropiat ca să comită atacul. Victima le-a spus poliţiştilor că l-ar cunoaşte pe agresor.

Atacatorul riscă să fie acuzat de tentativă de omor, faptă pedepsită cu pînă la 10 ani de închisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri