Bucătarul Jamie Oliver va livra mâncare pentru suporterii lui Manchester City

Data publicării:
olivier-43392

Contractul va intra în vigoare de la începutul sezonului viitor, informează Daily Mail.

Compania bucătarului în vârstă de 37 de ani, „Jamie Oliver's Fabulous Feasts”, va livra mâncare pentru toate zonele din stadion şi din jurul acestuia.

Directorul general al „Jamie Oliver's Fabulous Feasts”, Nigel Harris, a adăugat: „Fabulous Feasts a demonstrat în ultimii doi ani că poate livra mâncare de înalt nivel la scară mare. Pasiunea noastră de a livra mâncare gustoasă publicului ne face să fim foarte încântaţi că vom lucra cu Manchester City şi să oferim, ceea ce noi considerăm a fi, cel mai bun catering pe stadion din Premier League. Am negociat timp de mai multe luni cu Manchester City, iar acum avem o echipă dedicată care să se asigure că ospitalitatea pe Etihad Stadium este cu adevărat specială.”

Deoarece parteneriatul intră în vigoare abia la începutul sezonului 2013/2014, fanii „cetăţenilor” vor trebui să se mulţumească până la finalul acestei ediţii de campionat cu produsele de patiserie şi plăcinte.

Cel mai bogat bucătar din lume

Jamie Olivier este cel mai bogat maestru bucătar din lume, cu o avere de 150 de milioane de lire sterline (183,9 milioane de euro), potrivit listei anuale pe 2012 a celor mai bogați oameni din lume întocmită de Sunday Times.

Grație lansărilor de cărți de rețete și a unor restaurante, averea celebrului maestru bucătar britanic a crescut în ultimul an cu 44 milioane de lire sterline (53,9 milioane euro).

Jamie Olivier se află pe locul 501 în topul celor mai bogați britanici - 2012 Sunday Times Rich List -, depășindu-i pe colegii săi de breaslă Gordon Ramsey și Delia Smith.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri