A murit femeia înjunghiată de fostul soț într-o grădiniță

Data actualizării: Data publicării:
112

Femeia care a fost înjunghiată într-o grădiniță din Sectorul 2 din București, vineri, în jurul prânzului, a murit la spital. Agresorul femeii este fostul soț, care avea și ordin de restricție emis de instanță, și nu avea voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de ea. Bărbatul a urmărit-o până în curtea grădiniței și a înjunghiat-o. Victima a fost găsită de echipajul medical în stare foarte gravă.

ACTUALIZARE 15:30 - Nicoleta Botan, femeia înjunghiată vineri într-o grădiniță din Sectorul 2 al Capitalei, a murit. Medicii au făcut toate eforturile pentru a-i salva viața, însă victima a decedat la spitalul Floreasca în timp ce era în sala de operație. În vârstă de 38 de ani, Nicoleta Botan (foto jos) avea doi copii minori.


ACTUALIZARE 14:13 - Femeia era directoarea unei grădiniţe private din Capitală și a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată de către fostul ei soţ, incidentul având loc în biroul femeii din unitatea de învăţământ. Împotriva soţului acestuia exista un ordin de restricţie emis de instanţă.

Potrivit unor surse judiciare, victima, Nicoleta Botan, ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei soţ, Marius Cristian Botan (foto jos), motiv pentru care ea obţinuse în instanţă, un ordin de restricţie pe numele său. Ca urmare, bărbatul fusese evacuat din casă şi nu se putea apropia la o distanţă mai mare de 200 de metri atât faţă de fosta soţie, cât şi faţă de cei doi copii ai lor.

Sursele citate au precizat că bărbatul ar fi pândit-o pe Nicoleta Botan şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Ulterior, acesta a fugit şi a fost prins la scurt timp de poliţiştii Secţiei 8, care l-au predat ofiţerilor Serviciului Omoruri.


Echipajul medical sosit la fața locului a resuscitat victima care a fost găsită în stop cardio-respirator.

Nu se știe dacă erau copii de față când a avut loc incidentul. Femeia era directoarea grădiniței, iat soțul agresor a fost reținut de poliție în scurt timp.

Victima, înjunghiată în Sectorul 2 al Capitalei, a fost transportată la Spitalul Floreasca, starea ei fiind foarte gravă.

„A fost în stop cardiac acolo pentru că a avut o plagă înjunghiată şi este destul de grav. Pronosticul este foarte rezervat”, a declarat, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa. 

Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 12:20 a fost semnalat la 112 că o femeie a fost înjunghiată, iar cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului Bucuresti şi de Serviciul Omoruri.

Incidentul a avut loc în sectorul 2 al Capitalei, pe strada Agricultori, unde femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată de către soţul său. Ea a fost găsită în stop cardio-respirator. Agresorul a fost prins şi dus la Secţia 8 Poliţie pentru audieri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri