București | O femeie în vârstă de 75 de ani a intrat cu mașina în ușa băncii

Data publicării:
baba

Femeia mulţumită că a scăpat nevătămată spune că nu a avut niciodată accidente de circulaţie, în cei 28 de ani de când conduce. Până în această după-amiază când a pierdut controlul volanului într-un viraj şi s-a oprit în uşa unei bănci din Piaţa Revoluţiei. Pe scaunul din dreapta se afla şi soţul doamnei, care a scăpat la rândul său doar cu o sperietură.

Am 75 de ani, n-am nicio boală pe lumea asta dar m-a contrat una tânără ca voi. Uite acolo, la curba aia . A vrut să intre şi am zburat, ce să fac!”, spune femeia.

Din impact au rezultat doar pagube materiale. Conducatoarea auto a fost îndrumată la sediul tamponări pentru cercetarea accidentului. I s-a întocmit dosar penal? Intrucat au fost doar avarii nu i s-a întocmit dosar penal”, a declarat Laura Snae, purtător de cuvânt la Brigada Rutieră.

Trecătorii amuzaţi au imortalizat momentul și au glumit:

- Oricum bănuiesc că nu vroia în felul ăsta să ajungă la bancă proprietarul mașinii.
- Chiar la bancă, își ia banii direct, nu mai e nevoie să se ferească de ceva. Și-a luat banii, s-a urcat în mașină.

Potrivit şoferiţei, maşina pe care o conducea are asigurare Casco tocmai la banca a cărei intrare fost distrusă în accident. Aşadar instituţia va trebui să se autodespăgubească, dar şi să-i repare maşina. Dacă proprietarul clădirii va face însă plângere la poliţie, femeia s-ar putea alege cu dosar penal pentru distrugere.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri