BUCUREŞTI. Un olimpic la matematică a aprins luminiţele de Crăciun

Data publicării:
0612 20lumini 20craciun-37100

Cel care a dat tonul sărbătorilor în Capitală a fost Cosmin Ştefan Gramatovici, în vârstă de 16 ani, elev la Colegiul Naţional Tudor Vianu. Cosmin a câştigat medalia de aur la un concurs internaţional de matematică.

În Piaţa Universităţii spectacolul luminilor a fost urmărit de mii de oameni. Cei prezenţi au fost impresionaţi mai ales de brad.

Beculețele vor fi aprinse pe aproape toate arterele, asta înseamnând peste 2.200 de metri de ornamente. Locuitorii Capitalei se vor putea bucura de 2 ,7 milioane de leduri, care vor transforma Bucureștiul într-un adevărat oraș al luminilor.

Târgul de Crăciun de la Universitate își va ține porțile deschise toata luna decembrie. Bucureștenii vor putea veni să cumpere cadouri sau să guste delicatesele expuse de comercianți.

Feerie la Cluj-Napoca

Şi oraşul Cluj-Napoca şi-a pus hainele de sărbătoare. Sute de clujeni au fost în centrul oraşului ca să vadă spectacolul. Cei mai fericiţi au fost copiii.

În afară de perdeaua de lumini, în Cluj-Napoca sunt şi 25 de brazi împodobiţi, amplasaţi în mai multe zone din oraş. Iluminatul de sărbătoare va funcţiona până pe 24 ianuarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri