BUZĂU. Bătaie între echipele de campanie ale USL şi ARD. Un bărbat a fost spitalizat

Data publicării:
2511 20incident 20buzau-35145

Cele două grupuri de susținători au pornit de dimineaţă să lipească afişe şi să împartă broşuri. Când s-au întâlnit pe una dintre străzile comunei Maracineni, au început să se insulte. De aici şi până la bătaie a fost numai un pas.

Un tânăr din tabăra USL a povestit cum a fost călcat în picioare, atunci când a încercat să apere maşina în care se aflau materialele promoţionale.

„A ieşit o bătaie generală şi aşa s-a ajuns în situaţia în care eu mi-am luat cei mai mulţi pumni şi cele mai multe picioare. Mă doare ceafa, mă doare capul, mă doare piciorul, sunt ameţit, am stări de vomă”, a spus Marian Nichiţelea, victima agresiunii.

Încăierarea a durat zece minute, timp suficient pentru ca cele două tabere sa distrugă şi o maşină aflata întâmplător în zonă.

USL-iştii susţin că cei care i-au atacat fac parte din tabăra deputatului PDL Cezar Preda. De altfel, reprezentanţii Uniunii au depus trei plângeri penale: două pentru lovire şi una pentru furt.

„A fost întocmit dosar penal în care trei bărbaţi şi o femeie sunt cercetaţi sub aspectul savârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat Florina Crucianu, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Social-democraţii Marcel Ciolacu şi Eugen Teodorovici, candidaţi la alegerile parlamentare în judeţul Buzău, i-au cerut lui Cezar Preda să se retragă din cursa electorală pentru un nou mandat, deoarece ar fi asistat impasibil la conflict.

Atat candidatul PDL Cezar Preda, cât si reprezentanţii ARD au refuzat să comenteze incidentul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri