BUZĂU. Un şofer a intrat într-un stâlp şi a murit pe loc, după ce a fugit de la un alt accident

Data publicării:
stalp

Un bărbat a intrat cu maşina într-un stâlp şi a murit pe loc, după ce anterior provocase un alt accident de la care fugise. Poliţiştii bănuiesc că s-a urcat băut la volan. Totul s-a petrecut aseară, în localitatea Poşta Câlnău, din judeţul Buzău.

Bărbatul a oprit pe marginea drumului în localitatea Poşta Câlnău, apoi a încercat să întoarcă, dar a lovit un alt autoturism, care circula regulamentar. În loc să oprească, a fugit. 

A apucat să mai meargă aproximativ jumătate de kilometru, pentru că, încercând să vireze la stânga pe o uliţă, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp.

„Când am ajuns la distanţă mică de el a încercat să dea cu spatele, să întoarcă. M-a atins puţin, el a rămas cu maşina în mijlocul drumului, i-am spus să o tragă pe dreapta. În momentul ăla a fugit de acolo şi când am venit după el l-am găsit în stâlp”, îşi aminteşte Daniel Ilie, proprietarul maşinii lovite.

Martorii primului accident au vrut să-l oprească pe şofer, dar nu au reuşit.

„Se întorcea de la vie, se pare, şi era în stare de ebrietate. L-am găsit cu leziuni incompatibile cu viaţa, un traumatism cranian sever şi un traumatism toracic”, a declarat Ştefan Lăcriţeanu, medic pe ambulanţă.

Politiştii au deschis o anchetă, ca să stabilească în ce condiţii s-au produs ambele accidente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri