C.T. Popescu: Aș aștepta de la Carmen Dan o urmă de umanitate

Data actualizării: Data publicării:
carmen dan raport mai violente ganea
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că ministrul de Interne, Carmen Dan, știa ce are de făcut, în ceea ce privește intervenția jandarmilor în 10 august, indiferent dacă a dat sau nu ordinul de evacuare a Pieței Victoriei. Ea l-a recompensat la scurt timp pe cel care a condus operațiunea jandarmilor, Laurențiu Cazan, numindu-l șef interimar al Jandarmeriei București, amintește jurnalistul.

Nu era nevoie ca dl Dragnea să coordoneze direct acțiunea, Carmen Dan știa foarte bine ce avea de făcut, ea este o unealtă perfectă a lui Dragnea, nu trebuia instruită pe loc.

Ce mă... nu știu cum să spun, e vorba de oamenii ăștia, de femei, bătrâni, copii, acolo, în piață care au avut de suferit, manifestanți pașnici. Doamna Carmen Dan e femeie, are un copil, din câte am auzit. Ea știe foarte bine ce a făcut acolo, că a dat, că nu a dat acel ordin, dar în modul în care l-a recompensat pe șeful acestei operațiuni în urmă căruia sunt peste 760 de plângeri la procuratură... Când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, cum poate doamna Carmen Dan, femeie și mamă, să meargă mai departe cu acea atitudine sfidătoare, mincinoasă?

Eu aș vedea-o să aibă și ea o urmă de umanitate în legătură cu ce s-a întâmplat, asta aș aștepta de la ea, ca femeie, nu ca ministru de Interne”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri