C.T. Popescu, despre declarația lui Bernie Sanders: Românii s-au simțit jigniți din cauza propriului complex de inferioritate

Data publicării:
cristian tudor popescu captura 1 1

M-a uluit interpretarea. O interpretare hazardată din partea multora, că este vorba de o jignire adresată românilor pentru că a spus că e inadmisibil ca în SUA să fie viteza la internet mai scăzută decât în București. Cum ar fi București ultima găină. Asta vine din propriul nostru complex de inferioritate, pentru că ne-am obișnuit să fim tratați în felul acesta. Eu l-aș vota mâine, este un om onest, de mare bun simț. Un om care nu jignește, am văzut cât de atent este, ironic, poate să fie sarcastic, are replică, dar nu e agresiv, nu jignește. În niciun caz Bernie Sanders nu s-a gândit să ne jignească. Dimpotrivă. O lume întreagă a auzit că Bucureștiul e cu ceva superior SUA,” a comentat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Democratul Bernie Sanders s-a plâns miercuri pe Twitter cât de proaste sunt conexiunile la internet în Statele Unite prin comparaţie cu România. „În ziua de azi, locuitorii din Bucureşti, România, au acces la internet mult mai rapid decât multe oraşe din Statele Unite. Este inacceptabil, trebuie schimbat ceva".

Postarea a determinat mii de comentarii critice sau chiar satirice la adresa politicianului din partea internauţilor români.

Citiți și:

Reacția IT-iștilor, după declarațiile lui Bernie Sanders despre Internetul din România

Viteza de internet din România frustrează un candidat la președinția SUA. Reacția internauților

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri