C.T.Popescu, despre demisia lui Sepp Blatter: A vrut să putrezească în scaunul ăla, acolo

Data publicării:
ctp 02 iunie

„Credeți că domnul Blatter a avut un proces de conștiință noaptea, plimbându-se prin vila sa și, spre dimineață, a zis: „Da, domnule, nu se mai poate! Mă duc să-mi dau demisia!”?

Altceva trebuie să ne întrebăm. Cât de mare poate să fie tupeul unui ins de 79 de ani, cât are domnul Blatter, care știe pe ce grămadă de rahat stătea, știa foarte bine ce e acolo, să pretindă în continuare să fie în fruntea FIFA. Măcar ar fi putut să spună „da, domnule, știu că e groasă de tot, am 79 de ani și pot să spun că mă retrag”. Ei bine nu! Și acolo funcționează niște reguli. A vrut să putrezească în scaunul ăla, acolo, probabil interesele de corupție erau foarte mari, după cum se demonstrează. Trebuia să stea acolo și mort și îmbălsămat, să asigure bunul mers al afacerii de sub el”, a declarat Cristian Tudor Popescu.  

Sepp Blatter și-a dat demisia din funcția de președinte FIFA

Sepp Blatter şi-a dat demisia din fruntea FIFA la doar cinci zile după ce a fost reales în fruntea forului fotbalistic mondial. Demisia acestuia vine pe fondul scandalului de corupţie în care 14 foşti şi actuali oficiali FIFA au fost puşi sub acuzare în Statele Unite pentru luare de mită şi spălare de bani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri