C.T.Popescu despre proteste: Nu îmi mai sunt simpatici acești hipsteri. Cred că lucrurile degenerează

Data publicării:
proteste universitate rosia montana ziua 2-3

În privința protestelor de stradă față de Roșia Montană și gazele de șist, „până acum am considerat că sunt un lucru bun, în sensul trezirii conștiinței civice, culturii opoziției civile, civice împotriva unor acțiuni arbitrare ale Guvernului, care nu consultă populația, tratează cu dispreț. Dar deja cred că lucrurile degenerează în cazul demonstrațiilor, nu îmi mai sunt foarte simpatici acești hipsteri. Deja a devenit pentru ei o ocupație în sine, și-au făcut un scop în viață din aceste demonstrații, scop care poate la un moment dat să ajungă până la agresiune”, a subliniat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Declarația unui lider al demonstranților că asta este, dl Barbu plătește pentru poziția sa în legătură cu Roșia Montană, că nu i-a fost afectată integritatea fizică, ci demnitatea, este una agresivă, îngrijorătoare”, a adăugat el.

„În cazul exploatărilor de la Pungești, acolo nu e o victorie pentru nimeni că Chevron și-a retras utilajele. Acolo e vorba de o afacere ce trebuie tratată foarte profesionist, trebuie făcut un studiu de impact, oamenii trebuie informați”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri