Video Cadavru descoperit în canapea. Unchiul fetiței, despre suspectul în cazul crimei: „În fața noastră nu se comporta urât”

Data actualizării: Data publicării:
Untitled
Unchiul fetiței de 12 ani, al cărui cadavru a fost găsit într-un apartament din București. Foto: captură video Digi24

Unchiul fetei dispărute spune că cel responsabil de crimă ar fi actualul concubin al surorii lui, care între timp a fost prinsă în Spania. Totuși, acesta nu era un om care să dea de bănuit, spune bărbatul și nimeni nu se aștepta ca fetița să fie ucisă.

Unchiul fetei ucise: „Mi se părea și mie fața lui foarte ciudată, dar în fața noastră nu vorbea urât, nu se comporta urât, a fost și la cununia noastră, nu mi se părea nimic, dacă vedeam ceva diferit, nu mai voiam să stau cu el. 

Am vorbit când a fost la mama înainte de Paște. (Deci acum două luni?) Da, cam asa”.

Răsturnare de situație în cazul cadavrului găsit în lada unei canapele, într-un apartament din București. Dacă inițial anchetatorii credeau că e vorba despre o femeie dată dispărută de o lună, testele genetice au stabilit că e vorba despre fiica de 12 ani a acesteia. Părinții fetei erau divortați, iar tatăl le-a dat pe amândouă dispărute de la începutul lunii mai. Principalul suspect e concubinul mamei, de negăsit acum.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri